torsdag den 13. november 2008

D. 13.: Lauges Rejseblogs Online Billedbog

Er du traet af lange tekster, som du aldrig orker at laese helt igennem, fordi forfatteren ikke kan finde ud af at fatte sig i korthed? Savner du ogsaa de gamle dage i boernehaven, hvor en paedagog, eller hvis du var heldig derhjemme, dine foraeldre laeste hoejt for dig fra en billedbog, hvor du bare kunne nyde fortaelling og kigge billeder? Men synes du alligevel at du er for gammel til de klassiske billedboeger?
Saa kommer den loesning, du har ventet paa her!! Lauges Rejseblogs Online Billedbog mikser voksenlaesning(dvs. spaendingslitteratur, finurlige hverdagsobservationer og samfundsskildrende tekster - voksenlaesning a la Kanal Koebenhavns efter 12-tilbud er endnu ikke udviklet) med paedagogiske kiggebilleder..! Denne nye kombination skulle gerne brede kendskabet til Lauges Rejseblog endnu laengere ud blandt masserne, og samtidig mindske arbejdet for den haardtpressede forfatter...
De fleste kritiske kritikere kalder det nye projekt 'fast food-literatur', mens de faa bestukkede kritikere, forfatteren havde raad til, har kaldt Lauges Rejseblogs Online Billedbog for 'et genialt traek, der kan give mange nostalgiske voksne en tiltraengt undskyldning for at genoptage det forliste forhold til deres gamle paedagog fra dengang, de selv gik i boernehave'
Uanset kritikernes holdning er der ingen tvivl om, at Lauges Rejseblogs Online Billedbog er kommet for at blive, for som forfatteren udtaler: "Jeg har endnu ikke fundet ud af, hvordan jeg sletter et indlaeg paa min blog."
Samtidig har folket paa gaden ogsaa taget godt imod projektet. I en nylig skriftlig rundspoerge blandt 9 indbyggere i Villa el Salvador krydsede 8 af de 9 af ved et klart positivt udsagn om Lauges Rejseblogs Online Billedbog, da de fik stukket en seddel i haanden med foelgende spoergsmaal og svarmuligheder: "Hvad synes du om Lauges Rejseblogs Online Billedbog? 1) Fantastisk 2) Super 3) God 4) Over middel 5) Udmaerket 7) Lige under middel, men det er ogsaa kun fordi, den er skrevet paa dansk og ikke paa spansk"

Lauges Rejseblogs Online Billedbog findes ved at trykke paa diasshowet ude til hoejre. De foerste reele kapitler efter protokapitlerne("Foerste billeder fra Peru" og "Weekendtur til Churin), der endnu er at finde paa samme side, hedder: "Ceviche-aften hos DannyMan", "San Joan comedor" og bestselleren "Trecking for viderekommende".

God fornoejelse
Lauge

1 kommentar:

Mette Bro sagde ...

Hej Lauge
Det lyder spændende med dine oplevelser. Jeg er Kirstines hjælper på nuværende Rejsehold, og hun er syg, så hun kunne desværre ikke ringe til dig i dag. Du må meget gerne skrive et nyt tidspunkt til hende, hvor I kan snakke sammen. Håber, du når at læse det før jeres videre rejse.
Mvh. Mette